آینه یادها

بسیج دانش اموزش استهبان

آینه یادها

بسیج دانش اموزش استهبان

صاحب امتیاز: بسیج دانش آموزی استهبان
مدیر مسئول: وحید پروین
سردبیر: محمد حسین مدحت
طراح: رضا ساجدی
هیئت تحریریه:
مهدی اکبری نژاد ، محمدمهدی اکنافی ، سیدعلی رضا ایزدی ، علی رضا بهبهانی ،محمد مهدی جابری ، علی جواهری ، صالح خداپرست، محمدامین قریحه ، ابوالفضل قوهستانی ، امیرمحمد معصوم نژاد

نویسندگان

درخواست مردم در حماسه 9 دی چه بود؟

پنجشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۴، ۰۴:۳۷ ب.ظ

اوج فتنه انگیزی و پروژه توهین در روز قدس و ۱۳ آبان سال ۸۸ با خط کشیدن بر شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» و اقدام به سردادن شعارهای انحرافی آغاز و این گستاخی تا جایی پیش رفت که به هتک حرمت بزرگ‌ترین مقدسات مردم ایران ختم شد.

 

فتنه ۸۸ را می‌توان پیچیده‌ترین، بزرگ‌ترین و خطرناک‌ترین توطئه علیه انقلاب اسلامی و نظام مردم سالاری دینی از بدو پیدایش تاکنون دانست؛ فتنه‌ای که هدفش گمراه کردن مردم و قرار دادن آنان در برابر نظام اسلامی بود اما مردم با خلق حماسه ۹ دی در سال ۸۸ آتش این فتنه را خاموش کردند.

اندک تاملی در ابعاد مختلف و نحوه وقوع حرکت ماندگار مردمی در ۹ دی سال ۸۸ نشان می‌دهد که اوصاف بسیار مهم و ارزشمندی در بستر این رویداد کم نظیر واقع شده و خودنمایی می‌کند، اوصافی که بنا بر روایات شریف بصورت اتم و کامل در زمان حکومت آخرین حجت حق بر روی زمین محقق شده و برای همیشه در جامعه جریان خواهد داشت.

فتنه ۸۸ صحنه هشت ماه رویارویی گروه‌های معاند نظام با عناصر وفادار به انقلاب اسلامی بود که با هتک حرمت به عاشورای اباعبدالله (ع) به اوج رسید، اما ملت با خلق حماسه ماندگار ۹ دی میخ محکمی بر تابوت فتنه‌گران و معاندان نظام کوبید.

اوج فتنه انگیزی و پروژه توهین در روز قدس و ۱۳ آبان سال ۸۸ با خط کشیدن بر شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» و اقدام به سردادن شعارهای انحرافی آغاز و این گستاخی تا جایی پیش رفت که به هتک حرمت بزرگ‌ترین مقدسات مردم ایران ختم شد.

فتنه گران با هتاکی به امام راحل در ۱۶ آذر قلب ملت ایران را به درد آوردند اما وقتی کار به جسارت به خیمه ابا عبدالله (ع) و هتاکی به روز مقدس عاشورا کشید، دیگر صبر ملت لبریز شد.

با آغاز ماه محرم، در حالی که التهاب ناشی از اهانت به تصویر امام در مراسم ۱۶ آذر هواداران موسوی، هنوز فروکش نکرده بود، ماهواره‌ها و سایت‌های اینترنتی حامی موسوی تاسوعا و عاشورا را هدف جدید جریان سبز معرفی کردند اما علی رغم تبلیغات گسترده در این باره جمعیتی کمتر از ۵۰۰ نفر در خیابان انقلاب جمع شده و شعارهای انحرافی سردادند.

تصاویر و شعار‌ها و... برخورد سنگین نیروی انتظامی با این افراد در روز تاسوعا سبب شد تا برخی نهادهای مسئول پیش‌بینی کنند، روز عاشورا مشکل حاد امنیتی وجود نخواهد داشت. از سوی دیگر برگزاری مراسم روز عاشورا در تکیه‌ها، حسینیه‌ها و مساجد سبب شد تا از ساعات اولیه صبح روز ۴ دی ماه ۱۳۸۸، جماعت طرفداران موسوی در خیابان‌های مرکزی تهران، دست به اغتشاش و حرمت شکنی بزنند.

این افراد که به صورت سازماندهی شده بدون حمل هرگونه ادوات مخصوص عزاداران و دسته‌جات عزاداری، نمادهای سبز را حمل می‌کردند، به صورت سازماندهی شده از خیابان‌های اسکندری به سوی تقاطع خیابان توحید، میدان فردوسی به سمت میدان انقلاب، میدان امام حسین (ع)، پل چوبی، خیابان حافظ به سمت چهارراه کالج و چهارراه ولی‌عصر حرکت کردند و با اخلال در عبور و مرور عزاداران و مردمی که در تردد به سمت مجالس عزاداری بودند، شعارهای انحرافی سردادند.

طرفداران موسوی شعارهای «مرگ بر دیکتاتور» و «یا حسین میرحسین» و «مرگ بر اصل ولایت فقیه» را در حالی که دست‌های خود را بالای سر گرفته و سوت و کف می‌زدند، تکرار می‌کردند. این افراد که به چوب، چماق و سنگ مسلح بودند، پس از هر درگیری با نیروهای انتظامی و متفرق شدن، به خیابان‌های فرعی هجوم می‌آوردند و به تخریب اموال عمومی بویژه شکستن شیشه‌ها می‌پرداختند.

آشوبگران در تقاطع اسکندری- آزادی با کندن می‌له‌های خطوط ویژه اتوبوس‌های تندرو و قرار دادن آن‌ها در وسط خیابان تلاش کردند تردد مردم را مختل کنند. این افراد هر خودرویی را که گمان می‌کردند ارتباطی با نیروهای انتظامی و یا مردم مسلمان و عزادار دارد، با سنگ مورد حمله قرار می‌دادند.

اغتشاشگران در تقاطع کریمخان- حافظ ۲ خودروی پلیس را آتش زدند. این افراد همچنین در مسیرهای اصلی مانند خیابان انقلاب و خیابان کریمخان اقدام به آتش زدن سطل‌های زباله و قرار دادن آن‌ها در وسط خیابان کردند، به طوری که دود ناشی از این اقدام برخی خیابان‌ها را فراگرفت.

در میدان ولی عصر نیز اغتشاشگران با آتش زدن کیوسک نیروی انتظامی و یک خودروی پلیس به پایکوبی مشغول شدند. در حاشیه میدان ولی‌عصر (عج) تهران پرچم‌های مقدس یا زهرا (س) و یا حسین (ع) توسط حامیان موسوی پاره و به آتش کشیده شد.

با انتشار خبر هتک حرمت روز عاشورا در هیأت‌های مذهبی و مساجد، عزاداران حسینی به خیابانهای مرکزی تهران گسیل شدند و حرمت شکنان را از خیابان‌ها فراری دادند.

در واقع شب شام غریبان درحالی که یاران باقی مانده در ویرانه‌های دشت کربلا اشک درچشمانشان حلقه زده بود و می‌گریستند، یاران امام راحل (ره) نیز از هتک حرمت به ائمه و دسته عزاداری سالار شهیدان، خون می‌گریستند و این بی‌احترامی مزید علتی بر اندوه جانگدازآنان شد.

پیش از آن نیز به عکس امام راحل (ره) توهین شده بود و سراسر کشورازاین جسارت به خروش آمده بود، اما حریم نگه‌نداشتن عاشورا آتشی بود بر باروتی که طی ۸ ماه دروجود مردم علاقه‌مند نظام و انقلاب متراکم شده بود.

نتیجه این انفجار خیره کننده، حماسه ۹ دی بود؛ حماسه‌ای که فقط ۳ روز پس از جسارت به عاشورا و عزای اباعبدالله سراسر ایران را فرا گرفت و یک باردیگر نشان داد که مردم ایران اسلامی فارغ از دسته بندی‌های سیاسی و مشکلات و کاستی‌ها، اما درپایبندی به اسلام، انقلاب و ولایت فقیه با هیچ کسی تعارف ندارند.

مردم با بصیرت و انقلابی کشورمان در حرکتی خودجوش با پخش اعلامیه‌هایی مبنی بر راهپیمایی در روز ۹دی جهت اعلام برائت از فتنه گران و حمایت از رهبری و آرمان‌های انقلاب و اسلام دست به تظاهراتی با شکوه و به یادماندنی زدند. از صبح روز راهپیمایی میلیون‌ها نفر به خیابان‌ها ریختند و علیه فتنه و عوامل داخلی و خارجی آنان و هتاکان مقدسات عزیز ملت ایران شعار و هشدار دادند.

تظاهرات عظیم ملت ایران برای محکومیت حرمت‌شکنی در عاشورای حسینی در حالی روز ۹ دی ۸۸ بود که ۱۷ استان این مراسم را یک روز زود‌تر برگزار کردند.

مردم استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، فارس، آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، همدان، خوزستان، کرمانشاه، ایلام، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، مرکزی، سمنان، گلستان، گیلان، لرستان و مازندران با حضور حماسی خود از اهانت‌کنندگان به باورهای اسلامی ابراز انزجار کردند. راهپیمایان با سردادن شعارهای مرگ برمنافق، مرگ بر امریکا، مرگ بر انگلیس، حسین حسین شعارماست شهادت افتخار ماست، خشم و انزجار خود را از هتاکان به حریم اباعبدالله الحسین‌ (ع) در روز عاشورا اعلام و از اصل ولایت فقیه حمایت کردند.

اما روز چهارشنبه نهم دی ماه حماسه بی‌سابقه و پرشکوهی رقم خورد که خواب را از چشم گستاخان فتنه گر گرفت و همچون پتکی مرگبار، بر سر فتنه فرود آمد و آن را ضربه مغزی کرد. همه مردم به عشق ولایت فقیه و رهبری بدون در نظر گرفتن عقاید سیاسی و حزبی در حماسه با شکوه ۹ دی شرکت کرده بودند.

مردم مسلمان ایران در تظاهرات ۹ دی۸۸ با حضور چشمگیرخود، بصیرت و هوشیاری ملت مسلمان را به رخ جهانیان نشان دادند به طوری که این حضور پرشور برای همیشه به عنوان حماسه‌ای ماندگار در تاریخ ایران به ثبت رسید.

مردم انقلابی کشورمان با شعارهایی نظیر «اینهمه لشکرآمده، به عشق رهبرآمده»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «خامنه‌ای خمینی دیگر است، ولایتش ولایت حیدر است»، «سبز فقط سبز علی، لعنت به سبز موسوی»، «وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد، ارتش عالم نتواند که جوابم دهد»، این حماسه پرشور را تاریخی کردند.

احساسی که در نهم دی ماه 88 به جریان افتاد با روح عاشورایی در آمیخته شد. عاشورا ستیزی، پرده دری و حرمت‌شکنی‌ها در روز عاشورا مردم را به این نتیجه رساند که با یک جریان منحرف از جنس لشکر ابن زیاد روبرو هستند لذا وقتی مسئله امام حسین(ع) و عاشورا به میان آمد تحرک عمومی و حرکت عظیم در شاکله حماسه بوجود آمد و آمیخته شدن حرکت فتنه با عاشورا ضربه زدن به فتنه را نهایی کرد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۰/۱۰
فضای مجازی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی